Vaping or Rolling. Mana lagi cool?

Hey you! ya you. Cuba tengok keliling tu, ada yang tengah meng ‘vape on’ tak? Or yang tengah rolling? Sini gais , hari ni mykampusradio nak kongsi tentang ragam orang Malaysia yang suka hembus ‘awan nano’ tuu . jom perhati …

Picture

1. ANTI SOCIAL VAPERS
Yang ni macam kurang paham sikit apa kena dengan otak diorang , orang nampak normal main handphone. Kalau yang main vape ni nak cakap nampak apa ya? Vape dia boleh surf internet kott
2 QUEEN OF SELFIE
Dah nama pun ‘queen ‘ kan? Mesti lah dominan untuk perempuan . trend menghembus wap vape sambil ber ‘hashtag’ kan vape on . kalau dulu style duck face , then style girl hisap vape and lepas ni tak tau la . tapi I rasa cool gila diorang selfie macam tu , lelaki ada komen ?
3 TRUE MALAYSIAN VAPER
Typical malay, mana mana pergi akan mintak diskaun. Sampai ke kedai vape pun nak mintak diskaun lagi parah bila mintak ‘free gift’ . ni zaman gst la .. so wake up ! mana ada barang murah lagi .
4 FULL TIME VAPOR
Sampai dalam mall pun nak vape on , korang ber hasap hasap vape dalam mall tu nak halau jin ke ? cuba hembus kat muka sendiri .
Semoga Berjaya!
5 MR BIMBO

Cerita pasal vape nak gempak tapi tak tahu apa apa sebenarnya , kalau dah  jumpa vapers sejati nanti baru dia tahu .

COMMENTS