Penting mana main game?

By: Shaz

Sebagai seorang gamers, mesti dah biasa orang sebut “get a life” kan time korang tengah syiok main game. adahal, dorang tak tahu yang game ni dah jadi sebahagian dari hidup kita. Dan kebanyakkan gamer jadikan video games ni sebagai punca pendapatan mereka.
Benefits Main Video Game

1. Ubat tenang bila keserabutan melanda

2. ​Kurangkan stress and depression

3. Menguji minda dengan pelbagai puzzle yang disediakan oleh game tersebut.

4. Dapat networking yang sangat ramai dan berkenalan dengan masyarakat di dalam dan di luar negara.

5. They boost your memory

If korang ada any suggestion, korang boleh email dekat kami di [email protected]

COMMENTS