Nampak Cool dengan Sticker Laptop je! 2/11/2016 0 Comments

Picture

Hey gaiss.. Arini Team MyKampus Radio nak share personaliti seseorang melalui sticker laptop yang ada kat laptop korang tu. Takde sticker laptop? Tak cool lahh..

Picture

1. Lambang, Logo atau Kenyataan
Biasa nampak sticker laptop ada ayat tegas atau satu lambang yang menunjukkan satu puak? Dia seorang yang tabah dan mempuyai jati diri yang tinggi. Selalunya mereka aktif libatkan diri dalam aktivis politik atau sosial

Picture

2.  Sarcasm/ Troll
Selalunya sticker ni ada kaitan dengan isu-isu semasa. Kebanyakannya sticker yang jenis ‘meme’ atau lawak. Dia seorang yang funny dan sifat terbuka.

Picture

3. Berjiwa ‘Mahal’
Salah satu yang terbaik dan berjiwa kental. Contohnya sticker yang menunjukkan dirinya seseorang yang “Limited Edition”. Cewahh . Mereka adalah seorang yang mempunyai integriti yang hebat !

Picture

4. Sticker Yang Banyak
Pernah nampak tak kawan-kawan atau orang yang guna banyak sticker kat laptop diorang? Walaupun nampak serabut, tapi sebenarnya mereka ni seorang yang berjiwa seni!
Kalau korang nak tau, kita di MyKampus Radio pun ada sticker yang nampak COOl! Nak? Emel dekat kami [email protected]

COMMENTS