Tiada harapan hujung minggu ini? Jangan risau, ada Santai Bro di Gombak

Kalau nk gelar diri mat lepak atau geng lepak dan blum kenal lagi hangout terbaik di Gombak. Malangnya, ramai lagi blm tau. Its OK,MKR sudah pantau, dan inilah apa anda perlu tau:

Picture

kalau rasa power main chess tu, boleh la try sejam dua kat sini…
Fuiyoo…ada chess…kelas gitula kafe ni…pelanggan bukan sekadar menikmati makanan yang sedap je tau…game yang santai-santai pun mereka provide….memang terbaik la…

Picture

shisha flavour jin jepun pun ada…hahahha
Kepada mereka yang kaki shisha tu korang x payah la pening-pening nak cri port k….singgah je lepas gian korang tu..siap ada abang jin jepun lagi boleh temankan…

Picture

sedap mampat dan penuh berkrim…

​Antara menu yang boleh menggoyahkan iman sekali pandang terus nak cuba…wow..sedap giler-giler…dr rupa pun kita boleh tau kan….

So, kepada kaki lepak di luar sana tu janganla  lepas peluang, singgah Santai Bro serius x rugi.

Hubungi : 013-3327334
Alamat: No 46,Seri Selera MPS Sungai Pusu, Kuala Lumpur, Malaysia 53100 (berdekatan dengan Universiti Islam Antarabangsa dan sebelah jalan ke Genting)

COMMENTS