1 2 3 36 10 / 359 JUMLAH POST
Confession Sugar Baby

Confession Sugar Baby

Konsep sugar daddy: lelaki yang agak berusia dalam lingkungan 50 an macam tu, yang inginkan kasih sayang, belaian, peneman, perhatian ataupun hubungan
Kementerian Perdagangan Antarabangsa dan Industri Malaysia

Kementerian Perdagangan Antarabangsa dan Industri Malaysia

Apakah perkara yang berkaitan dengan MITI? #KANTEEN membincangkan. Hari: Rabu Tarikh : 12 Disember 2018 Masa : 11.30 am - 2.00 pm Tweetka
Chill Pasar Pagi Pudu

Chill Pasar Pagi Pudu

Pasar pagi pudu ada apa je lahai dekat situ setakat ikan, daging ayam dan sebagainya. Haaaaa tapi korang mesti tak tahu pasar ni lebih lejen daripada
Himpunan Aman Bantah ICERD : Aman Ke?

Himpunan Aman Bantah ICERD : Aman Ke?

Umum mengetahui Malaysia sudah pun membuat keputusan muktamad yang Malaysia- tidak akan menandatangani Konvensyen Antarabangsa Mengenai Penghapusa
Falsafah 101: John Lennon

Falsafah 101: John Lennon

Kenali tokoh hebat  ini dan perjalanan hidup dan karier sepanjang hidupnya. Apakah sumbangan beliau dalam dunia falsafah? #mykampusAM kongs
Personaliti Patriotik

Personaliti Patriotik

Bersempena bulan Merdeka yang lepas, mesti ada yang bergiat menghias dan mengadakan pertandingan jalur gemilang terbaik. Berikut adalah recap daripada
Pemantauan Pengangkutan Awam

Pemantauan Pengangkutan Awam

Rakyat Malaysia kini kebanyakkannya menggunakan kemudahan pengangkutan awam. Tetapi terdapat pelbagai masalah terhadapnya, apakah masalah masalah yang
Tempat OOTD yang cun cun -Top 8

Tempat OOTD yang cun cun -Top 8

Korang mesti nak gambar timeline instagram korang cantik dan berseni , datang lah ke tempat OOTD yang di area bandar Kuala Lumpur dan Melaka . Dijamin
Merdeka Raid

Merdeka Raid

Salah ke golongan muda untuk seronok pada malam merdeka? Ada yang kata boleh tapi jangan sampai melampau. Ada yang tidak hairan. Jadi bagaimana? Pa
Filem Patriotisme

Filem Patriotisme

Menceritakan kisah patriotisme yang diadaptasi daripada kisah sebenar kepada filem. Ini adalah pilihan Filem Patriotisme dari kami. Part 1 : Filem
1 2 3 36 10 / 359 JUMLAH POST