1 2 3 66 10 / 658 POSTS
Flight Tipsy Tips

Flight Tipsy Tips

Baru first time naik flight? Tak tahu apa nak buat? Tak tahu apa rules yang betul? Jangan risau! MKR share some tipsy tips untuk anda yang first time
Best Raya Film

Best Raya Film

Kalau masuk musim perayaan, mesti akan ada iklan raya atau filem raya kan? Filem raya itu tak semestinya ending dia salam-salam raya je, tapi mesti be
Permainan video game ‘bunuh’ tidak pengaruh kepada kejahatan

Permainan video game ‘bunuh’ tidak pengaruh kepada kejahatan

Terdapat bilangan jenis video game yang berunsurkan pembunuhan dan kejahatan yang hanya di dalam alam maya. Ini menunjukkan perasaan dan fikiran kreat
Korang Dah Tau 5 Benda Ni Tentang Hari Gawai???

Korang Dah Tau 5 Benda Ni Tentang Hari Gawai???

Gawai Dayak adalah perayaan tahunan yang dinanti-nantikan oleh masyarakat di Sarawak. Hari Gawai menandakan berakhirnya musim menuai padi. Setelah bek
Metropolitan (Dunia)

Metropolitan (Dunia)

Wilayah metropolitan adalah sebuah pusat populasi besar yang terdiri atas satu metropolis besar dan daerah sekitarnya, atau beberapa ko
Masalah depresi dalam kalangan orang muda kini

Masalah depresi dalam kalangan orang muda kini

Hidup di zaman kini dipenuhi dengan pelbagai jenis kehendak dan keperluan yang dikenali sebagai masalah yang perlu dihadapi oleh seseorang individu le
Publika adalah tempat menarik dikenali sebagai ‘creative and artsy’ vibes

Publika adalah tempat menarik dikenali sebagai ‘creative and artsy’ vibes

Publika merupakan tempat menarik bagi generasi muda untuk ekspresi kreatif dan seni bersosial. Publika adalah sebuah bangunan yang dilengkapi denga
Bandar Temerloh, Pahang

Bandar Temerloh, Pahang

                                                                                                                                                 
Doodle Art

Doodle Art

Doodle Art Seni Doodle adalah satu lukisan coretan yang tidak difokuskan. Seni Doodle adalah perkara yang paling mudah dilakukan di media , kertas,
Rawatan akustik bagi sebuah bilik Hostel

Rawatan akustik bagi sebuah bilik Hostel

Bunyi adalah gelombang yang mengembara melalui angin. Kelengkapan dan reka bentuk bilik merupakan perkara utama dalam menghasilkan bunyi yang menarik
1 2 3 66 10 / 658 POSTS